1/3

VÄLKOMMEN TILL Conscious Life!

Modern spiritualitet från uråldriga läror.
I vår vackra lokal på Södermalm i Stockholm kan du möta likasinnade som nyfiket vill leva ett mer medvetet liv.

Alla är välkomna till oss, om man kommer vid enstaka tillfällen, på workshops eller möt oss i cirklar, Fullmåne och Nymåne ceremonier, Sacred Cacao, Sound Healing, Grupp reiki, Guidade meditationer, Yoga m.m.

Eller för dig som vill ha in ett medvetet liv mer i vardagen vare sig du bor i Stockholm eller på annan plats i Sverige så har vi
Conscious Member - våra olika medlemskap både Online och på Centret där du
äntligen kan gå på t.ex ceremonier, sound healing, grupphealing, guidade meditationer, fullmåne ritualer och sisterhood cirklar på vårt schema!
Du blir en del av communityn med andra likasinnade där vi t.ex. har en egen facebook-grupp endast för medlemmar där vi har morgonmeditationer och annat härligt.

Läs mer om Conscious Member - här

I vår lilla butikshörna hittar du spännande saker för dina dagliga ritualer som orakelkort, kristaller, smudge, böcker, örter, ritualbad, ljus, te mm

Vi ser verkligen fram emot att få hänga massor med er denna höst!

SCHEMA NY SAJT.jpg

SCHEMA

Medlemskap
 

ÄNTLIGEN en plattform där likasinnade kan mötas i Sacred Space både på vårt vackra center samt online. Vi vill ta in en Modern Spiritualitet in i vardagen. Låt varje stund med dig själv bli en ritual! Här delar vi med oss av många års erfarenhet ur olika uråldriga läror.
Läs mer här

Conscious Life
Magnus Ladulåsgata
48
E-post: center@consciouslife.se