CEREMONIER STARTBILD SAJT.jpg

CEREMONIER & CIRKLAR

Det finns en sådan kraft i att samlas tillsammans i ceremonier, ritualer och cirklar. Våra cirklar har en shamansk grund som de bygger på och vi har mångårig erfarenhet av att hålla starkt Sacred Space. 

Vi bjuder in i ett magiskt rum, utsmyckat med blommor och kristaller med starkt intention. Tillsammans skapar vi en helande energi och gemenskap. Våra cirklar har under alla år varit mycket uppskattade!

Annika Panotzki och Beatriz Soto är Medicin kvinnor som båda har vandrat den spirituella och shamanska vägen i många år och har lång erfarenhet av att hålla space för ceremonier, sessioner och cirklar.
De håller ett starkt och kärleksfullt space för er.

Under vissa cirklar tar vi in andra härliga guider som får hålla ceremonier, meditationer, breath works och soundhealing. 

Läs nedan om det vi erbjuder varje månad.
Kalender för hösten kommer inom kort.


BOKA PLATS
boka@consciouslife.se

A skallra medicine bag Sajt.jpg


FULLMOON CEREMONY

Ta vara på den kraftfulla och potenta energin runt fullmånen att göra avslut på det som varit. När vi stänger en energidörr kan vi öppna upp för nytt. Djup shamansk ceremoni fylld med magi. 
Ceremonin ser olika ut varje gång beroende på energin astrologiskt. 
Innehåller alltid guidad meditation, kortdragning och reflektion. Sen sätter ceremonins guide energin för just det tillfället. 

Denna termin kommer Beatriz Soto hålla space för dig i våra Cacao ceremonier.


Tid 60 min

NEWMOON SAJT.jpg

NEW MOON RITUAL

Våra Nymåne ritualer kommer att guidas med olika inspirerande sisters varje gång. Vi sätter i ritual en intention för dina drömmar, ny härlig energi in i livet och stark riktning. Det kan vara allt ifrån att skapa ditt egna drömknyte, pyssla visionboards, blanda eteriska oljor till en manifestationsblend, aktiveringar eller dans. Håll utkik i vår kommande kalender!
 

Tid 60-90 min

CACAO CEREMONI SAJT.jpg


CACAO CEREMONY

En kraftfull och uråldrig ceremoni för hjärtchakrat med plantan Cacao.
Vi guidar dig genom en resa i ditt chakrasystem och väcker hjärtats healing och magi. Portalen till alla möjligheter. Vi renar hjärtchakrat och fyller på med ny kraft. Ceremonin har olika teman varje månad beroende på energin astrologiskt. Vår Cacaodryck bryggs av 100 % cacao, kryddor och blessings.
Den är helt vegansk. En djup stund med dig själv och ditt hjärta.

Denna termin kommer Beatriz Soto hålla space för dig i våra Cacao ceremonier.

 

På plats på centret + ONLINE
Tid 60 min

SOUNDHEALING SAJT.jpg

CRYSTAL BOWL SOUNDHEALING

Du guidas in i en djupavslappning på mjuk bäddning och får sen uppleva helande toner av Crystal Bowls till doften av eteriska oljor. Frekvensen från kristallskålarna balanserar hela ditt energisystem och renar det som inte resonerar med den höga frekvensen. Ceremonin ser olika ut beroende på vem som guidar då alla sätter sin personliga energi in i cirkeln. Djup härlig upplevelse.


Tid 60-90 min

GROUP HEALING SAJT.jpg

GROUP HEALING CIRCLE

Grupphealing med chakra rening på energiplan. Detta kan ske med trumma, röst, skallra och frekvensljud. 
Annika och Beatriz håller ett starkt helande rum i den shamanska traditionen för dig att känna sig trygg i. 
Du ligger på en mjuk bädd på golvet och bara tar emot. Sen aktiveras nya vägar och energilinjer i kroppen med både energilinjerna från Moder Jord och Stjärnorna. En djup session som hålls varje månad.