healing room sajten 4.jpg

the healing room!

 

Kliv in i en annan värld där du i trygghet och värme kan låta själen få återhämta sig.

Vårt mysiga, ombonade rum erbjuder dig ett helande utifrån dina behov.

Ibland behöver själen ett utrymme att få helas och vägledas. Vi har många års erfarenhet i våra områden och guidar dig till det du behöver.
 

Just nu kan du boka Shamansk Healing för en inre transformation, ny kraft, vitalitet & vägledning.
 

sajt%20shaman_edited.jpg

med Annika Panotzki
Boka tid: annika@annikapanotzki.com

Shamansk Healing

Session 1:1 på centret

Efter ett inledande samtal får du lägga dig ner på en varm bädd i vårt mysiga "Healing Room". Annika gör först en intuitiv läsning i varje chakra. Hon hittar här med sina tekniker vad som är i obalans och rensar de chakran som behövs från tung energi. Hon söker även i ditt undermedvetna efter den underliggande energin (som beteendemönster och sår) och om det finns något här som hindrar dig från att läka, må bra i nuet eller leva din fulla potential.
Dina chakran fylls på med ny vital kraft, balanseras och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap. Efter sessionen pratar ni om det som kommit upp i sessionen, vad Annika jobbat på och sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 60-90 min 1100kr
Förbetalas vid bokning


Distans session 1:1

Samma session som ovan kan även göras på distans och vart som helst från världen.
Du bokar en dag och tid där Annika ringer upp dig. Efter ett kort inledande samtal, sitter eller ligger du i ditt egna lugna space medan Annika (under denna tid lägger vi på luren) jobbar på det som behövs med en intuitiv läsning i varje chakra, rening och information från det undermedvetna. Ny vital energi fylls på i varje chakra och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap.
Efter att hon är klar med energiarbetet ringer hon upp dig igen och ni går igenom allt som kommit upp i sessionen, det hon jobbat på samt sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 60-90 min 900kr

Förbetalas vid bokningDistans session för "De Nya Barnen"

Många har uppskattat Annikas vägledning för deras barn. De nya barnen som kommer in som "Stjärnbarn" eller "Diamantbarn" till jorden nu. Deras höga frekvens har ibland svårare att grunda sig och anpassa sig till detta samhälle då deras essens är här för att vara en del av den Nya Jorden som ännu inte fullt format sig.
Annika gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det och även ett Kraftdjur med ett budskap till barnet.

Tid 60-90 min 700kr
Förbetalas vid bokning

Conscious Life
Magnus Ladulåsgata
48
E-post: center@consciouslife.se