healing room sajten 4.jpg

sessioner

Vi har alla våra egna resor.

Hos oss kan du komma på olika privata sessioner 1:1

Healing & Chakra Clearing.
Ayurveda Yoga Terapi,
HathaYoga & Meditation

Kliv in i en annan värld där du i trygghet och värme kan låta själen få återhämta sig.

Vi har många års erfarenhet i våra områden och guidar dig till det du behöver.
 

sajt%20shaman_edited.jpg

med Annika Panotzki
Boka tid: annika@annikapanotzki.com

Shamansk Healing

Session 1:1 på centret

Efter ett inledande samtal får du lägga dig ner på en varm bädd i vårt mysiga "Healing Room". Annika gör först en intuitiv läsning i varje chakra. Hon hittar här med sina tekniker vad som är i obalans och rensar de chakran som behövs från tung energi. Hon söker även i ditt undermedvetna efter den underliggande energin (som beteendemönster och sår) och om det finns något här som hindrar dig från att läka, må bra i nuet eller leva din fulla potential.
Dina chakran fylls på med ny vital kraft, balanseras och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap. Efter sessionen pratar ni om det som kommit upp i sessionen, vad Annika jobbat på och sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 60-90 min 1500kr
Betalas på plats

Distans session 1:1

Samma session som ovan kan även göras på distans och vart som helst från världen.
Du bokar en dag och tid där Annika ringer upp dig. Efter ett kort inledande samtal, sitter eller ligger du i ditt egna lugna space medan Annika (under denna tid lägger vi på luren) jobbar på det som behövs med en intuitiv läsning i varje chakra, rening och information från det undermedvetna. Ny vital energi fylls på i varje chakra och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap.
Efter att hon är klar med energiarbetet ringer hon upp dig igen och ni går igenom allt som kommit upp i sessionen, det hon jobbat på samt sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 60-90 min 1100kr

Förbetalas vid bokningDistans session för "De Nya Barnen"

Många har uppskattat Annikas vägledning för deras barn. De nya barnen som kommer in som "Stjärnbarn" eller "Diamantbarn" till jorden nu. Deras höga frekvens har ibland svårare att grunda sig och anpassa sig till detta samhälle då deras essens är här för att vara en del av den Nya Jorden som ännu inte fullt format sig.
Annika gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det och även ett Kraftdjur med ett budskap till barnet.

Tid 60-90 min 777kr
Förbetalas vid bokningBoka tid: annika@annikapanotzki.com

med Fredrik Binettei
Boka tid: yoga@fredrikbinette.com

AYT 7.jpg

AYURVEDA YOGA TERAPI
(YOGA FÖR DIN KROPPSTYP)

När du kommer till Fredrik får du ett program på 20-40 min där tanken är att du ska integrera det i din vardag. Det holistiska programmet innefattar olika yogiska moment som tex avslappning, flöde, andning, visualisering, positioner, meditation etc.

Syftet är att balansera det element som just nu dominerar i ditt liv, och som gör att du på olika sätt är i obalans (fysiskt, energimässigt, mentalt).

Då det handlar om att skifta på djupet för att landa tillbaka i sin ursprungs-konstellation, så är det viktigt att alla momenten är bra för dig, beroende på din obalans.


Förutom att få de rätta momenten/teknikerna är det även viktigt att man utför dem på rätt sätt energi- & attityds -mässigt eftersom det är i den djupare i energigrunden vi ska skapa ett skifte.

Programmet tar hänsyn till
- Nuvarande Dominerande Element Vata, Pitta, Kapha (kallas ofta Dosha).
- din fysiska status

- tidigare erfarenhet av yogans värld
- realistisk tid du har i ditt liv att utföra programmet.


Vill du hitta tillbaka till din balans/harmoni?
Yogan kan bli ett av verktygen dit om den utförs på rätt sätt för dig
(ALLA  kan komma då det är individanpassat.)Första Session  // 1100kr
* Genomgång & demonstration av ditt individuella upplägg


Uppföljning/ justering // 950kr
* Vid uppföljning: detaljer, justering av din kropp i practice, få inspiration,
hitta tillbaka till sin disciplin, eventuella justeringar i programmet.