sessions sajt.jpg

SESSIONER

Vi har alla våra personliga inre resor i livet. Vårt mission är att du ska hitta din egna kraft, din visdom och våga leva från hjärtat!

Vad hindrar dig? 

Här hittar du support för på din väg att kliva ur det gamla och in i den du ÄR. Den du längtar och ha modet att leva fullt ut.

Ett tryggt starkt space där du kan hela dig själv i och hitta tillbaka till din egna sanning, 

Vi har djup kunskap, verktyg och många års erfarenhet i våra områden. 
 

sessions annika sajt.jpg

med Annika Panotzki
Boka tid: annika@annikapanotzki.com

SHAMANSK HEALING

Session 1:1 på centret

Efter ett inledande samtal får du lägga dig ner på en varm bädd i vårt ombonade "Healing Room".
Annika gör först en intuitiv läsning i varje chakra. Hon hittar här med sina tekniker vad som är i obalans och renar de chakran som behövs från tung energi. Hon söker även i ditt undermedvetna efter den underliggande energin (som beteendemönster och sår) och om det finns något här som hindrar dig från att läka, må bra i nuet eller leva din fulla potential.
Dina chakran fylls på med ny vital kraft, balanseras och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap. Efter sessionen pratar ni om det som kommit upp i sessionen, vad Annika jobbat på och sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 90 min 1888kr
Betalas på plats

Distans session 1:1

Samma session som ovan kan även göras på distans och vart som helst från världen.
Du bokar en dag och tid där Annika ringer upp dig. Efter ett kort inledande samtal, sitter eller ligger du i ditt egna lugna space medan Annika (under denna tid lägger vi på luren) jobbar på det som behövs med en intuitiv läsning i varje chakra, rening och information från det undermedvetna. Ny vital energi fylls på i varje chakra och du får med dig ett Kraftdjur och dess budskap.
Efter att hon är klar med energiarbetet ringer hon upp dig igen och ni går igenom allt som kommit upp i sessionen, det hon jobbat på samt sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid 90 min 1888kr

Förbetalas vid bokningDistans session för "De Nya Barnen"

Många har uppskattat Annikas vägledning för deras barn. De nya barnen som kommer in som "Stjärnbarn" eller "Diamantbarn" till jorden nu. Deras höga frekvens har ibland svårare att grunda sig och anpassa sig till detta samhälle då deras essens är här för att vara en del av den Nya Jorden som ännu inte fullt format sig.

Så här går det till:
Vi bokar en dag samt tid då Annika ringer upp er. Tillsammans har ni ett kort inledande samtal och sätter en intention för sessionen och barnet. Sen lägger vi på och Annika jobbar vidare i energin där hon gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Detta kommer i skrift och ni får det skickat som en bild efter sessionen. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det, samt ser om mönster börjar forma sig i det undermedvetna. 
Som avslut får barnet ett Kraftdjur med ett budskap
.
(Under denna session behöver inte barnet vara närvarande på något sätt utan kan ha sin dag som vanligt)


Tid 90 min
1111kr
Förbetalas vid bokning

Dessa sessioner sker på distans enbart och det är en session per barn. 


Boka tid: annika@annikapanotzki.com

A skallra medicine bag Sajt.jpg