Babyshower

Babyshower

Under två timmar håller vi i en vacker ceremoni för att välkomna in barnet till världen. Du kan boka ceremonin för dig själv eller som grupp. 

Vi lägger en blomster/ört mandala på din mage där vi i varje blad väver in en blessing, välkomnande och det som vill komma intuitivt. Det är en stund att verkligen medvetet för dig välkomna in det lilla livet. Vi aktiverar kristaller som kommer att läggas i ett knyte tillsammans med en del av de blommor som du haft på magen. Detta knyte får du med dig och kan läggas nära bebisen och under småbarnsåren för trygg energi och grundning. Du får också ta emot en Soundhealing för magen och så delar vi ett meddelande från din bebis som vi intuitivt får till oss.

Vi bjuder på frukt och örtte som du kan njuta av en liten stund efter i lugnet.


Pris:
- 2500 kr för enbart blivande mamman

- 1500 kr per person om fler deltar (kontakta oss vid stor grupp för att få pris på förfrågan)
 

Priset avser det som står ovan. Om fler moment eller mat önskas ber vi dig att kontakta oss nedan för en förfrågan.

Vi ser fram emot att möta dig och ditt barn i denna vackra ceremoni!

Namngivningsceremoni

Under två timmar håller vi i en ceremoni där vi kommer att presentera bebisen (eller barnet) för de fyra elementen (jord, vatten, eld och vind). Det namn ni valt sjunger vi som ett mantra för barnet, där varje stavelse är en vibration. Blessing för barnet med Soundhealing och rosblad, där vi i varje blad väver in energin av namnet. En spirituell gåva ges från oss och de som närvarar ceremonin. 

Vi bjuder på frukt och örtte som ni kan njuta av en liten stund efter i lugnet.


Pris:
2500 kr för förälder/föräldrar + bebisen/barnet
 
Priset avser det som står ovan. Om fler moment, deltagare eller mat önskas ber vi dig att kontakta oss nedan för en förfrågan.

Vi ser fram emot att träffa er!

Bokningsförfrågan