Ceremonier/Cirklar/Klasser

Ceremonier, cirklar & klasser

Det finns en sådan kraft i att samlas tillsammans i ceremonier, ritualer och cirklar. Våra cirklar har en shamansk grund som de bygger på och vi har mångårig erfarenhet av att hålla starkt Sacred Space. Vi bjuder in i ett magiskt rum, utsmyckat med blommor och kristaller med starkt intention. Tillsammans skapar vi en helande energi och gemenskap. Våra cirklar har under alla år varit mycket uppskattade!

Annika Panotzki och Beatriz Soto är Medicinkvinnor som båda har vandrat den spirituella och shamanska vägen i många år och har lång erfarenhet av att hålla space för ceremonier, sessioner och cirklar.
De håller ett starkt och kärleksfullt space för er. Under vissa cirklar tar vi in andra härliga guider som får hålla ceremonier, meditationer, breath works och soundhealing. 

Här nedan hittar du mer information om de olika ceremonierna och klasserna som finns på Conscious Life Center. Varmt välkommen!

Boka nu
 • Cacaoceremoni

  En kraftfull och uråldrig ceremoni för hjärtchakrat med plantan Cacao. Vi guidar dig genom en resa i ditt chakrasystem och väcker hjärtats healing och magi, portalen till alla möjligheter. Vi renar hjärtchakrat och fyller på med ny kraft. Ceremonin har olika teman varje månad beroende på energin astrologiskt.Vår Cacaodryck bryggs av 100 % cacao, kryddor och blessings, och den är 100% vegansk. En djup stund med dig själv och ditt hjärta.

  Boka cacaoceremoni 
 • Soundhealing

  Du guidas in i en djupavslappning på mjuk bäddning och får uppleva helande toner av kristallskålar till doften av eteriska oljor. Frekvensen från kristallskålarna balanserar hela ditt energisystem och renar det som inte resonerar med den höga frekvensen. Ceremonin ser olika ut beroende på vem som guidar då alla sätter sin personliga energi in i cirkeln. Djup härlig upplevelse.

  Boka soundhealing 
 • Fullmåneceremoni

  Ta vara på den kraftfulla och potenta energin runt fullmånen och avsluta det som inte längre supportar dig! När vi stänger en energidörr kan vi öppna upp för nytt. En djup shamansk ceremoni fylld med magi, där varje ceremoni är anpassad efter fullmånens energi astrologiskt. Varje ceremoni innehåller alltid guidad meditation, kortdragning och reflektion.

  Boka fullmåneceremoni 
 • Nymåneritual

  Våra nymåneritualer kommer att guidas av olika inspirerande sisters varje gång. Vi sätter i ritual en intention för dina drömmar, ny härlig energi in i livet och stark riktning. Det kan vara allt ifrån att skapa ditt egna drömknyte, skapa visionboards, blanda eteriska oljor till en manifestationsblend, aktiveringar eller dans.

  Boka nymåneritual 
 • Grupphealingcirkel

  Grupphealing med chakrarening på energiplan. Detta kan ske med trumma, röst, skallra och frekvensljud. Annika och Beatriz håller ett starkt helande rum i den shamanska traditionen för dig att känna sig trygg i. 

  Du ligger på en mjuk bädd på golvet och bara tar emot. Sen aktiveras nya vägar och energilinjer i kroppen med både energilinjerna från Moder Jord och Stjärnorna. En djup session som hålls varje månad.

  Boka grupphealing 
 • Sisterhoodcirkel

  Utvalda fredagar varje månad har vi Sisterhoodcirklar där olika Sisters håller space varje gång. Ta med väninnan, systern, mamma eller dotter. Varje gång har olika teman, tid för reflektion, delning, kortdragning och gemenskap. Det finns örtte och choklad och tid för häng efteråt.

  Vill du hålla i en Sisterhoodcirkel?​ Maila oss på boka@consciouslife.se!

  Boka sisterhoodcirkel 
 • Klassisk Hatha Yoga - Med Fredrik Binette

  I den klassiska Hatha Yogan erbjuds helheten av yoga. Yogan hålls av Fredrik Binette.

  Medveten Avslappning - Savasana: Vi lär oss att slappna av djupare och får värdefull återhämtning
  På klasserna avslutas varje klass med underbar guidad djupavslappning.

  Yogisk Andning - Pranayama: Olika andningstekniker som påverkar vår energikropp, vårt nervsystem & vårt sinne. Oftast på varenda klass finns det med 1-2 andningstekniker.

  Yoga Positioner - Asana: Stärker, öppnar och balanserar den fysiska kroppen, en även den subtila med chakran etc.


  Meditation
  Med Meditation lugnar vi vårt sinne, vi återhämtar oss mentalt och med hjälp av Mantra hittar vi djup koncentration. Meditation visar även vägen mot spiritualitet om man är öppen för det.

  I den filosofiska delen pratar vi bl.a. om Yogisk kost, Mantra samt positive thinking & Vedanta.

  Boka Hatha Yoga 
 • Meditation - Med Fredrik Binette

  Idag vet vi genom forskning hur välgörande meditation är för vårt nervsystem, organ och stressnivåer. Det är kunskap som funnits i de traditionella lärorna som yoga sedan tusentals år. Meditation kan göras av alla och handlar om att kunna lägga sina tankar åt sidan. Inte styras av våra automatiska tankemönster som gör att vi upprepar våra liv och fastnar i gamla mönster. Fredrik guidar dig och ger dig kunskap om hur du kan meditera mer i din vardag. Boka en privatlektion eller sitt i grupp för en gemensam energi. Denna meditation är grundad ur yogans filosofi.

  Boka meditation