Kristallbarn

Sessioner för kristallbarnen

Den Nya Tidens Barn kommer med högfrekvent energi. De kallas Kristallbarn, Diamantbarn och Regnbågsbarn. Dessa barn har alltid funnits men de har nu en ny frekvens och ett nytt syfte. Dessa barn bär hög visdom redan som små, medvetna och väldigt inkännande. Många har svårt att grunda sig och anpassa sig till sin fysiska kropp och jordelivet. De kan också ha en utmaning med att anpassa sig till förskolan, skolan och de "gamla sätten" i samhället. De kommer ju hit för att sätta ett helt nytt program in i vårt samhälle! Det har blivit ett av Annika Panotzkis stor mission att supporta dessa barn och deras föräldrar. Hon är själv mamma till kristallbarn och har haft hundratals barn i sessioner där hon samtalar med deras själ och får fram vad de behöver i support och verktyg. Det kan vara verktyg som kristaller, lekar, övningar i naturen, elementen mm. Även sätt att sova bra om nätterna när oro och känslighet tar vid.Ibland vill föräldrarna bara få vägledning och fler verktyg. Det går att göra session från start och upp till tonår.(Sen kan man ta "vanlig" shamansk healing session från tonåren).

Boka nu

Så går det till

Många har uppskattat Annikas vägledning för deras barn. De nya barnen som kommer in som "Stjärnbarn" eller "Diamantbarn" till jorden nu. Deras höga frekvens har ibland svårare att grunda sig och anpassa sig till detta samhälle då deras essens är här för att vara en del av den Nya Jorden som ännu inte fullt format sig.

Så här går det till:

Vi bokar en dag samt tid då Annika ringer upp er. Tillsammans har ni ett kort inledande samtal och sätter en intention för sessionen och barnet. Sen lägger vi på och Annika jobbar vidare i energin där hon gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Detta kommer i skrift och ni får det skickat som en bild efter sessionen. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det, samt ser om mönster börjar forma sig i det undermedvetna. Som avslut får barnet ett Kraftdjur med ett budskap.(Under denna session behöver inte barnet vara närvarande på något sätt utan kan ha sin dag som vanligt)

Tid: 90 min
Pris: 88 SEK

Dessa sessioner sker på distans enbart och det är en session per barn. 

Boka nu