Membership Purchase Success

Congratulations, you've successfully purchased the membership!

Ceremonier, Cirklar & Klasser

Det finns en sådan kraft i att samlas tillsammans i ceremonier, cirklar och klasser. Våra cirklar har en shamansk grund som de bygger på och vi har mångårig erfarenhet av att hålla starkt Sacred Space. Vi bjuder in i ett magiskt rum, utsmyckat med blommor och kristaller med starkt intention. Tillsammans skapar vi en helande energi och gemenskap. Våra cirklar har under alla år varit mycket uppskattade! Annika Panotzki och Beatriz Soto är Medicin kvinnor som båda har vandrat den spirituella och shamanska vägen i många år och har lång erfarenhet av att hålla space för ceremonier, sessioner och cirklar.De håller ett starkt och kärleksfullt space för er.Under vissa cirklar tar vi in andra härliga guider som får hålla ceremonier, meditationer, breath works och soundhealing. Läs nedan om det vi erbjuder varje månad.

Boka nu
 • Cacaoceremoni

  En kraftfull och uråldrig ceremoni för hjärtchakrat med plantan Cacao. Vi guidar dig genom en resa i ditt chakrasystem och väcker hjärtats healing och magi, portalen till alla möjligheter. Vi renar hjärtchakrat och fyller på med ny kraft. Ceremonin har olika teman varje månad beroende på energin astrologiskt.

  Vår Cacaodryck bryggs av 100 % cacao, kryddor och blessings, och den är 100% vegansk. En djup stund med dig själv och ditt hjärta.

  Boka cacaoceremoni 
 • Soundhealing

  Du guidas in i en djupavslappning på mjuk bäddning och får uppleva helande toner av kristallskålar till doften av eteriska oljor. Frekvensen från kristallskålarna balanserar hela ditt energisystem och renar det som inte resonerar med den höga frekvensen. Ceremonin ser olika ut beroende på vem som guidar då alla sätter sin personliga energi in i cirkeln. Djup härlig upplevelse.

 • Fullmåneceremoni

  Ta vara på den kraftfulla och potenta energin runt fullmånen och avsluta det som inte längre supportar dig! När vi stänger en energidörr kan vi öppna upp för nytt. En djup shamansk ceremoni fylld med magi, där varje ceremoni är anpassad efter fullmånens energi astrologiskt. Varje ceremoni innehåller alltid guidad meditation, kortdragning och reflektion.

  Boka fullmåneceremoni 
 • Nymåneritual

  Våra nymåneritualer kommer att guidas av olika inspirerande sisters varje gång. Vi sätter i ritual en intention för dina drömmar, ny härlig energi in i livet och stark riktning. Det kan vara allt ifrån att skapa ditt egna drömknyte, skapa visionboards, blanda eteriska oljor till en manifestationsblend, aktiveringar eller dans.

  Boka nymåneritual 
 • Column

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

 • Column

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.