My Kristoffersson

My Kristoffersson

My är vår Kroppstereput och ger Totum behandlingar här på centret. Hennes syfte med behandlingen är att skapa ett bättre energiflöde i kroppen. Hon blandar olika tekniker för att låta din kropp självläka.

Totum Kroppsterapi

En djupgående behandlingsform som löser upp spänningar och blockeringar för att skapa bättre energiflöden i kroppen. Meridianmassage, akupressur, zonterapi, ledgrigörelse och lymfmassage kombineras med samtal och andningsteknik. Behandlingen har som utgångspunkt att kropp och själ hänger ihop. De upplevelser vi är med om under livet lagras i kroppen och kan skapa olika problem. Syftet med behandlingen är att ge kroppen förutsättning att läka sig själv.

Behandlingen löser upp spänningar och blockeringar för att få bättre energiflöden i kroppen. Genom att jobba med den fysiska kroppen tillsammans med den själsliga aspekten kan vi komma åt djupare lager och på så vis supporta kroppen till att läka sig själv. 

Hur behandlingen går till:

Vi börjar med ett inledande kort samtal där du får tillfälle att berätta var du befinner dig i livet och vad du önskar få support med. Under sessionen arbetar vi sedan djupgående med hela din kropp utifrån filosofin att spänningar i en del av kroppen kan påverka flera andra delar. På detta sätt kan symtomen lindras där de upplevs samtidigt som vi kan söka efter och behandla roten av problemet. Efter behandlingen kommer du att få ligga kvar några minuter i stillhet, och känna av effekterna som behandlingen givit.

BEHANDLINGEN PASSAR DIG SOM:

- Vill bli mjukare i kroppen och jobba på spänningar.
- Vill fördjupa din yoga practice eller annan fysisk träning.
- Har smärta eller stelhet i kroppen
vill komma i balans med din kropp
har migrän.
- Upplever stress, ångest eller liknande.
- Har känslomässiga eller mentala blockeringar.

Boka behandling