Om Conscious Life

Conscious Life Sthlm

Vår vision är att skapa en plats där du i Sacred Space kan hitta tillbaka till din egna kraft, inre visdom och leva från hjärtat! Ett center där vi i mer än 16 år har hållit ceremonier, meditationer, intentioner och healing. Det känns i väggarna! En sån vacker och hållande plats som vi älskar att vara på, där vi vill bygga en gemenskap med alla er. Ett sammanhang och rum för autentiska samtal och utveckling. Alla som finns under detta tak har djupgående erfarenhet och utbildning. Vi vill kunna ge dig en fördjupande kunskap och verktyg för livet. Här har vi en underbart hållande sal som ger en intim och helig känsla. I behandlingsrummet möts du av en ombonad och trygg känsla att kunna hela dig själv i. Vår butiksdel bjuder in till härlig shopping för dina rituler och ceremonier i hemmet. Vi väljer ut det som vi själva tycker om som kristaller, orakelkort, shamanska tyger, smudge, superfoods, böcker och mycket mer. Här kan du även hänga i härlig gemenskap med en te runt våra ceremonier och ha fina samtal.

 • Annika Panotzki - Grundare

  Annika är en modern Medicine Woman och grundaren av Conscious Life sedan 17 år tillbaka. På centret guidar hon "Medicine Woman Shamansk Healing Training", och leder cirklar samt ger healingsessioner. Hon har en vision om att guida dig tillbaka till din egen kraft, ditt hjärta och din visdom.


  ☽ Kontakt: 

  annika@annikapanotzki.com

 • Sofie Wiberg - Creative Director

  Sofie är en modern Medicine Woman som vägleder entreprenörer och företag till deras purpose och mission. Sofie är också fotograf och digital creator och tar de flesta bilderna till Conscious Life hemsida och sociala medier. Sofie och Annika har även podden "Medicine Woman Podcast" tillsammans.

  ☽ Kontakt:

  sofie@sofiewiberg.se

 • Beatriz Soto - Feminine Empowerment Mentor

  Beatriz har varit med på Conscious Life i många år. Hon håller i många cermonier här på centret som fullmåne och cacao cermonier. Beatriz är en andlig livscoach, medicinkvinna och själsstyrkande mentor för kvinnor att aktivera sina unika gåvor, kraft och syfte!

  ☽ Kontakt:

  beatriz@consciouslife.se

 • Sami Hakala - Energi Medicin Guide

  Sami har lång erfarenhet i att guida andra in i kroppslig och själslig hälsa. Han och Annika har vandrat den shamanska vägen lika länge och jobbar nu tillsammans här på Conscious Life i kurser, utbildningar och retreats. Sami håller även fantastiska breathwork och klang sessioner.


  ☽ Kontakt: 

  hello@samisamuraij.com

 • Fredrik Binette - Hatha Yogalärare

  Fredrik har varit en del av Conscious Life i många år och byggt upp dess energi. Han håller klasser i traditionell Sivananda yoga och yoga Nidra här på centret. Fredrik håller yogalärarutbidlningar på centret och även härliga yogaretreats på Kreta.

  ☽ Kontakt:

  yoga@fredrikbinette.com

 • Pia Ebon - Yogalärare & Medicine Woman

  Pia håller Yin Yoga här på centret och hon assisterar även Annika i "Medicine Woman Shamansk Healing Training". De håller även retreats och den populära dagretreaten "Soul Growth" tillsammans.

  ☽ Kontakt:

  pia@hololife.se

 • My Kristoffersson - Totum Kroppsterapeut

  My är det senaste tillskottet på Conscious Life. Hon erbjuder sin härliga Totum Kroppsterapi här på centret där hon tar hand om våra fysiska kroppar så de kommer i balans med själen.

  ☽ Kontakt:

  boka@bodytherapysthlm.se

 • Ann-Sophie Fabrizi - Mindset coach

  Ann-Sophie skapar fantastiska smycken för hennes egna märke Bohemian Royalties. Hon supportar oss med att skriva texter till artiklar och nyhetsbrev. Hon arbetar även som kristallhealer och regressionsterepeut.


  ☽ Kontakt:

  annsophie.fabrizi@gmail.com

1 av 8