Sami Hakala

Sami Hakala

Sami har många års erfarenhet av shamansk energimedicin, hållande av space för transformationer, cirklar och privata sessioner. Han har som vision att guida människor in i sin egna kraft, visdom och att följa hjärtats väg.Till Sami kan du komma för att jobba på djupet med balans mellan kropp, sinne och själ.

Genom sina privata sessioner i 1:1 Breathwork, Klang Soundhealing och Shamansk Energimedicin håller han ett starkt space för dig att hela dig själv i. 

När du har köpt din session med Sami kontakta honom via mail på hello@samisamuraij.com för att boka en tid. Glöm inte att namnge vilken typ av session du har köpt.

 • Breathwork

  Behandlingen inleds med kortare samtal för att se till just ditt behov. Med olika tekniker guidas du in i en session med djupgående breath work för att jobba på alla nivåer med det som behövs. Dessa kraftfulla tekniker sker i trygg miljö och med Samis hållande erfarenhet. 

  - Tid: 60-75 min
  - Pris: 1100 kr

  Boka nu 
 • Coaching för män

  Ibland kan det vara svårt att leva upp till illusionen vi skapat om vad det är att "vara en man". Många har haft en barndom där den manliga figuren kanske inte varit stabil, guidande eller ens närvarande. Det är lätt att stänga sig känslomässigt och att inte våga ha tillit till sin intuition eller hjärta. Det är lätt att tro att arketypen "man" jämt ska vara stark, presterande och framgångsrik. I denna session varvas samtal med redskap som trumma, skålar och praktiska verktyg för att ta dig tillbaka till den rena balanserade maskulina kraften igen. 

  - Tid: 60-75 min
  - Pris: 1100 kr

  Boka nu 
 • Klangskåls Healing

  På en varm bädd i vårt mysiga behandlingsrum blir du guidad in i djup avslappning till skålarnas ljudfrekvenser. 
  Kropps, själ och sinne får en återhämtning och balansering då skålar även läggs på din kropp så vågorna av ljudet får gå djupare. Då vi består av energi som ger ifrån sig ljudvågor går skålarna in och jobbar på djupet med sina vibrationer. Perfekt vid stress, återbalansering av nervsystem, sömnproblem, stärka immunförsvaret och rening på cellnivå. Avslutas med kortare samtal. 


  - Tid: 60-75 min
  - Pris: 1100 kr

  Boka nu 
 • Shamansk Healing

  Här jobbar vi på djupa mönster, sår och beteenden som står i din väg både undermedvetet kroppsligt och själsligt. En rening av ditt energisystem på djupet och utefter behov hämtas delar i dig hem för en HELhet. Återbalansering av ditt chakrasystem och en ny riktning framåt fastställs tillsammans.
  Olika shamanska tekniker används här. 

  - Tid: 90 min
  - Pris: 1888 kr

  Boka nu 
 • Despacho Ceremoni

  Vi kallar in krafter av elementen och bygger en "prayer-bundle" av naturmaterial för att återställa balans och kalla in det som din själ önskar. En vacker traditionell ceremoni från Anderna för att komma i balans i livet eller för att hedra livets olika faser. Även vacker att göra för sitt barn eller tillsammans med nära och kära.

   
  - Tid: 2 timmar
  - Pris: 2500 kr

  Boka nu