Sessioner

Sessioner & behandlingar

Vi har alla våra personliga inre resor i livet. När du kommer till oss på en session är vårt mission att du ska hitta din egna kraft, din visdom och våga leva från hjärtat! Vad hindrar dig från att leva livet full ut? Här hittar du support på din väg för att kliva ur det gamla och in i den du ÄR, och mod till att leva fullt ut. Ett tryggt starkt space där du kan hela dig själv i och hitta tillbaka till din egna sanning, 

Vi har djup kunskap, verktyg och många års erfarenhet i våra områden. Vi ser fram emot att träffa dig! 

Boka sessioner
 • Annika Panotzki

  Annika Panotzki är en modern "Medicine Woman" med en vision om att guida dig tillbaka till din egen kraft, hjärta och visdom. Hennes djupa kunskap inom energimedicin, växter, örter, superfoods och healing hjälper detta uppdrag.

  Läs mer om Annika's sessioner 
 • Sami Hakala

  Sami har många års erfarenhet av shamansk energimedicin, hållande av space för transformationer, cirklar och privata sessioner. Han har som vision att guida människor in i sin egna kraft, visdom och att följa hjärtats väg.

  Läs mer om Sami's sessioner 
 • My Kristoffersson

  My är vår Kroppstereput och ger Totum behandlingar här på centret. Hennes syfte med behandlingen är att skapa ett bättre energiflöde i kroppen. Hon blandar olika tekniker för att låta din kropp självläka.

  Läs mer om My's behandlingar