GRUPPSESSIONER I VÅRT SACRED SPACE!

Vår stämningsfulla sal som vi kalla Sacred Space är som ett tempel mitt i storstaden med ett decennium av ceremonier, meditationer och blessings.


Det är här du kan komma för en lugn stund med ditt inre vare sig det är för meditation, Cacao-ceremonier, dans, Fullmånecirkel, yogaklasser eller
våra olika workshops, kurser & utbildningar.

 

 
MeditatiON

 

SCHEMA

Se schemat med priser & klassbeskrivningar etc HÄR

Circles & ceremonies
 

 

Att samlas i cirkel har mänskligheten gjort sedan urminnes tider. 

Det är ett sätt att komma samman i en gemenskap av support, öppenhet och hjärtlighet.

I dessa cirklar guidar vi dig i allt ifrån uråldriga ceremonier, ritualer & meditationer från olika visdomsläror till djupare kurser där du har möjlighet att expandera, transformera och läka.

I dessa tider är det så kraftfullt att samlas i cirklar för att tillsammans lyfta energin både i oss själva samt kollektivt!

sajt-mooncircle1.jpg

Måncirklar

Hos oss erbjuder vi kontinuerligt ceremonier runt både Nymåne samt Fullmåne. 

Dessa kan ha olika kreativa uttryck.
Grunden är shamanskt energi medicin och vår guide erbjuder ett starkt space att kunna ta del i. 

 

Fullmåne

Vi tittar på vad som inte längre gynnar vår själ. Det som inte längre ger glädje eller mening.

Tillsammans hittar vi energin som är dags att göras avslut på. Därefter guidas du in i en ceremoni och meditation för att både släppa det gamla men även kunna öppna dig för en ny energi. En sann stund med dig själv i en gemenskap.

 

Nymåne

En kreativ plats för att så nya frön till nya drömmar och potential. Vi kallar in den nya potentialen i sin essence och förmedlar den under ceremoni och guidad meditation upp till Universum. Dessa ceremonier kan variera i olika ceremonier. Energin är drömmande och glädjefylld. Dröm ditt liv in i verklighet!

sajt-mooncircle2.jpg

Medicine circles

Olika cirklar med teman som tex

 

★jobba med ditt inre i ritual

★skapa heliga blomster mandalas

★medveten dans och rörelse

★läran om örter

★läran om månfaser och hur vi lever med dess
★skapande av drömamuletter

★kunskap om de universella krafterna och dess element

★läkande mat och superfoods

★kunskap i tarot

★te ceremonier

sajt-med-circles.jpg
kakao-web site.jpg

sacred Cacao Ceremonies

När du kliver in i en magisk shamanskt Cacao ceremoni öppnar du medvetet upp för en djupare kontakt med ditt inre, ditt hjärta och ett högre medvetande.

Kakaodrycken är tillagad under hög intention och blessings.

 

Ceremonierna kan ha olika form men det ingår alltid ett öppnande av Sacred Space där vi bjuder in elementen att guida oss. Vi bygger en blomster mandala tillsammans, drar kort och utforskar hjärtats visdom. Vissa gånger har vi meditation till trumma och andra en "conscious dance" beroende på tillfälle. 

 

Följ med oss in i magiskt Sacred Space och in i den feminina visdomen!!

Väck din kraft, kreativitet och kärlek till allt liv!

(Kakaodrycken består av helt ren 100 procentig ekologisk raw kakao, kryddor och vatten. Den tillagas enligt shamanskt tradition med "prayers och blessings". Den är helt vegansk.)

trumma%20wweb%20site_edited.jpg

Trumresor

& Despacho

Uråldriga ceremonier för att återknyta med ditt inre.

 

Under en shamanskt trumresa utforskar du din inre värld genom olika medvetandestadier & realmer.
Vi reser i både Undre Världen, Mellan Världen och Övre Världen där vi undersöker landskapet. Trummans ljud gör att din hjärna hamnar i en viss frekvens så du kommer in i djupavslappning. Där kan ditt undermedvetna ge dig meddelanden, symboler, kraftdjur, helande och mer.

 

Despacho är en traditionell ceremoni från
Anderna i Peru.

Vi skapar tillsammans en Mandala av naturliga element som vi väver ihop med intentioner, drömmar och blessings.
En stark ritual som vi kan rikta energi med och samtidigt ära Moder Jord & de universella krafterna.

Lekfull och upplyftande energi i samskapande.

sajt-despacho2.jpg
sajt-soundhealing3.jpg

soundhealing and sacred herbs

Grupphealing och avslappning till olika helande frekvenser i varierad form. 

Vi kommer att erbjuda Alchemy crystal bowls, trumma, sång mm. Hög frekvent healing att ta emot i en vacker miljö och i kontakt med kosmos.

 

I vårt Sacred Space kommer vi även att erbjuda en shamanskt grupphealing med läggning av örter på kroppen i form "herbal grids" och sen aktivera dem med röst, trumma & Alchemy crystal bowls. En uråldrig visdom från naturens helande medicin och höga frekvens. 

sajt-yoga.jpg
 

Yoga & yoga nidra
 

För att balansera "Mind, Body  & Spirit" är yogan ett viktigt verktyg till att hålla ditt tempel, din kropp frisk, stark och smidig. Yogans tusenåriga visdom ger oss verktyg till att lära känna vår fysiska kropp, vårt andetag med dess livskraft samt hålla vårt sinne i balans. En stor stark själ behöver en frisk stark kropp att ha sitt säte i. Med vår klassiska yoga utforskar vi även djupare i visdomen med mantran, nidra och klassiska andningstekniker.

Vi erbjuder även individuella sessioner i Ayurveda Yoga där du får ditt personliga program att följa där yogan blir som din terapi.


Allt vi erbjuder passar alla nivåer och vi håller ett starkt space för dig att kunna slappna av i. Det finns ingen prestation under detta tak och denna stund är till för dig själv och ditt egna välmående. Vi välkomnar dig till mattan i vårt härliga Sacred Space. Ekologiska mattor, filtar samt bolster finns till din service.
 

sajt med.jpg
 

Meditation
 

Det finns många olika skolor och tekniker vad gäller meditation. Hos oss kan du prova dig fram till det som passar dig bäst. Vi erbjuder allt från guidade tema meditationer, healing meditationer till mer klassisk yogisk meditation.

Det viktiga är att du i ett tryggt, härligt space kan få en stund med ditt inre. Vi vill att alla ska känna sig välkomna till oss, från nybörjaren till den mer vana. Det är något speciellt att meditera i grupp, det blir en förstärkt energi.
Du får också verktyg att kunna ta med dig hem för ditt utövande i hemmet.